wonderwall

 
Vackra Sicilien.

.alla är högt över staden.

 
Ett vackert Siracusa med rena gator och turistgrupper på en lördag. Hejdå-middagar och nya rumskamrater. "Jag tänker sitta här i din säng och umgås med dig för att du åker imorgon, varesig du vill eller inte." Äter ett knytkalas och dricker tre olika sorters viner. Svarar på mail och skickar full-snapchats till bästavänner på en födelsedagsfest. 
 
 
 
//A beautiful Siracusa with clean streets and tourist groups on a Saturday. Goodbye-dinners and new roommates. "I'll sit here in your bed and spend time with you because you're leaving tomorrow, whatever you want it or not." Having a potluck and three different wines. Responding to emails and sending drunk-snapchats to best friends at a birthday party.//
 

18 september

 
Some black & white.
 
// Nina Fisher 160913 - Catania, Italy

.glöm inte att leva, inte bara existera.

 
Dricker 10 kr öl och lyssnar på mest itaienska och tyska. Gör måste-göra-listor mitt i natten och äter pasta(herregudsågott)pizza hela tiden. Har afternoon tea med grannen och varje tisdag är couscous-tisdag. Spelar alkoholspel i köket och fotograferar modebloggare. 
 
Har internskämt och skrattar åt alla dialekter. Diskuterar chefer, försöker att inte bli påkörda av de italienska förarna och spelar kort på stranden. Dricker kaffe på favoritstället och köper grönsaker på morgonmarknaden. Går en italienskakurs och fattar-ingenting. 

.omkring trasiga hus.

 
En vecka i Catania. 
 

.all good things are wild & free.

 
- Tog studenten
- Hängde på balkonger
- Dansade på konserter
- Nattbadade vid flytbryggan
- Strosade runt på Paris gator
- Surfade i Grekland
- Sov i tält
- Fiskade på Eskön
- Hade picknick på stenhällen
 
 
 
2/9: Just nu är mitt rum, som annars betår av högar på golvet, rent. Rent som i undanplockat, rensat och hänger bara två väskor på krokarna istället för tio. Den senaste veckan har jag packat, städat, rensat, plockat undan och packat om. Egentligen vet jag inte hur länge jag ska vara borta. Men jag märker nog när jag vill åka hem igen.
 
 
 
I går så flög jag till Italien och ska jobba här ett tag. 
Och dagen innan det gjorde jag klart en film med olika klipp från denna sommar. 

.mellan dröm och verklighet.

 
 
 

inget
Helene Söderström.
Doing right now: Working in London
From: Sala, Sweden
Age: 22
inget inget bildlank inget bildlank bildlank bildlank inget bildlank inget inget inget
inget inget bildlank inget