Vilken färg har själen älskling?

 
Etna - 301013
 
Bestiger en vulkan och klättrar i grottor i mina converse. Kör Sten Sax Påse för att fördela arbetsuppgifterna på de gemensamma passen. Hinner aldrig gå på morgonmarknaden och sätter upp lappar om disk i vandrarhemmet. Gör stora luncher för att klara av att le den mesta tiden. Gömmer mig bakom en bok, en dator, en kudde från gästerna. Fattar inte att allt går så snabbt och snart åker min favorit NY-bo från Catania och snart åker jag från Catania.

29 oktober

 
To do:
 
chinese restaurant
duci = coffee place
bar on via umberto
restaurants on restaurant row
have an aperitif
opera?!
food stands
lunch @ 7€ for 3 coruses 
couscous tuesday
cortille
Barbara disco lab
learn the kiki

- jag tänker aldrig dö nej

 
Gör jobbschemat och hänger i köket vid lunch. Bor med några favisar, gör en att göra lista och sätter upp den bredvid sängen. Dricker kaffe i sofforna och äter glass på finaste-caféet-i-Catania. Lagar havregrynsgröt och njuter av utsikten varje gång jag hänger tvätt. Det börjar bli kyligare och vi kan inte längre gå i bara shorts hem mitt i natten. Försöker planera nästa resa, nästa höst men blir bara frustrerad.

.det finns miljoner sätt att le.

 
Taormina//Isola Bella

.fall in love with the moments.

 
Jag låtsas vara utbytesstudent för att komma in gratis på festerna. Dansar och går sedan hem genom hela stan. Hurrar när det är frittatakväll och dricker gratis cola på jobbet. Sover mest på de lediga dagarna, går på morgonmarknaden när jag sovit tillräckligt och upptäcker hela tiden nya myggbett. Lagar soppa med tjejerna på vandrarhemmet och klagar i smyg på gästerna i sovsalen. Planerar en resa med Lisa till Thailand och kan inte fatta att jag nu vet när jag lämnar italien. 

- wanderlust -

 
Har så kul man kan ha.
 
Hörrni ville också tipsa om en sak:
http://johannagv.blogg.se/2013/october/motivationen-att-na-sina-drommar-2.html
 
Läs, det är vackert.

.känn ingen sorg.

 
Går runt i den smutiga vackra staden och klandrar mig själv varför jag inte tycker om att lära mig nya språk. Är totalt kär i engelska, ist för italienska, och hurrar när jag hittar engelsktalande jobb. Men gör ändå listor med favoritord på italienska, va bene, lo stesso, ovviamente, ofc, såklart. Ser mönster överallt och vill inreda min framtida lägenhet med tyger från marknaden och kakel från Tunisienartsaffären vid Piazza Duomo. 
 
Har även flyttat, igår, och ska även flytta på söndag. Igen. Sover just nu på en madrass i min danska väns rum. Men annars så är det mest som vanligt. Vi äter pasta i Lauras kök och dricker drinkar för 2,5 euro. 

inget
Helene Söderström.
Doing right now: Working in London
From: Sala, Sweden
Age: 22
inget inget bildlank inget bildlank bildlank bildlank inget bildlank inget inget inget
inget inget bildlank inget