.because it matters.

 
 
Många vackra underbara jävla bra dagar i Cataina, som nu har kommit till sitt slut.
Nästa stop: Thailand. 

.lätt berusad av lycka.

 
Välkomnar Lisa till Sicilien. 

.snälla förstör inte allt.

 
Delar säng i sovasalen på dagarna och snabbar oss med att ta privatrummen när de är lediga. Gör listor om vad som ska göras, sorterar jobbpass och inser hur himla mycket jag längtar efter att inte städa. Hör hur hjärtan krossas och ser hur flygbiljetter bokas. Försöker hålla allt uppe men vill just nu bara ligga på en strand och inte se en tvättmaskin på en långtid. Mindre än en vecka till att jag lämnar mitt fina skithål till hem. Och jag är väl så splittrad som man kan vara, jag har ju trotts allt spenderat hela min höst här. 

.tillbaka på noll.

 
Enna.

Flyttfågel.

Acireale + Santa Maria La Scala
 
Är halvsjuk och får olika huskurer från kollegor hela tiden. Räknar ner dagarna till att Lisa kommer hit och tittar på serier i sängen. Åkte till Acireale och upptäckte vägar ner till klipporna. Planerar att dricka vin på ett vackert café i en by någonstans i denna vecka. Vet inte rikigt vad jag ska svara när någon frågar mig "Vad är det som är viktigast att se i Catania?"
Flytta hit så märker du att det inte går att välja vad som är viktigast. 

.kom ihåg mig då.

 
Vi klär ut oss på Halloween med harembyxor och prinsesskronor. Vi vinkar till varandra mellan balkongerna och viker lakan i vardagsrummet. Sitter med fötterna vid fönstrer och hör storstaden varje dag. Förklarar mitt hat mot att stryka varje gång jag har kvällspasset. Gör middagar på vandrarhemmet och äter mest hela tiden. Hittar på fåniga smeknamn och klättrar i det största trädet i parken. Citerar och översätter meningar från böcker och skriver mer och mer. Pratar med olika nationaliteter varje dag och inser hur förbannat bra jag har det.

inget
Helene Söderström.
Doing right now: Working in London
From: Sala, Sweden
Age: 22
inget inget bildlank inget bildlank bildlank bildlank inget bildlank inget inget inget
inget inget bildlank inget