Höj volymen

Har inte haft någon dator denna vecka så har tyvärr inte kunnat redigera några bilder förrän nu. Men vad jag har gjort saker, hela veckan har varit så himla rolig. Här får ni början av veckan iaf:
 
 
Måndag
Vi fick äntligen sätta på oss mössorna! Skolan stod för mat och underhållning. Klassen log som fån för att alla var så finklädda, dansade när vi sjöng studentsången och skrattade åt bilder från första ring. 
 
 
Tisdag
Tog ut min tandställning och har gått på lyckliga moln sedan dess. Vi klädde även ut oss till ärtor igen och knuffades med alla andra stundeter inne på pluto. Stod på terassen och dansade till "sex on fire" och skrattade åt de som frågade "Ursäkta men vad är ni förnått? Är ni gurkor?".
 
 
Onsdag
Sala fina hemstaden sparkade ut sina studenter. Vi stod på torget och sprang i klackar för att hänga rosor runt studenternas halsar när de tågade förbi. Åkte sedan runt på några av de bästas studentskivor och åt mat/fikade gånger tre. Jag körde första gången in en cykel i ett vardagsrum "Alla presenter ska in!". Var så lycklig för att alla var så fina, "På fredag är det din tur!".
 
På kvällen så äventyrade vi på altanen och gick genom staden mitt i natten. sånt vi gör

Comments

Comment post here:

Name:
Remember me?

Email address:

URL/Blog:

Comment:

Trackback
inget
Helene Söderström.
Doing right now: Working in London
From: Sala, Sweden
Age: 22
inget inget bildlank inget bildlank bildlank bildlank inget bildlank inget inget inget
inget inget bildlank inget
RSS 2.0