skrik "jag orkar inte mer" och fortsätt ändå

 
Skriver listor om hur sommaren ska bli, äter ananas på burk, dansar på balkongen och promenerar mitt i natten. 

.säg att du blir fri till slut.

 
Studentklänningen från Jones and Jones.

#Älvanstudent

 
Åh finaste ni 

"Jag tänker alltid vara en Älva."

(Fotograf: Carina Söderström/mamma)
 
Fredag den 7 juni så tog jag studenten med min underbara klass Älvan. Att det har gått tre år sedan jag satt i den där stel ringen av då främmande ansikten känns obeskrivligt. Denna dag kan vara en av de roligaste jag har varit med om. Och jag är så tacksam för de som varit med och gjort dessa tre år så jävla bra.
 
"Kan inte fatta att det är över nu, att vi har tagit studenten. Vi är inte Älvan längre."
"Jag tänker alltid vara en Älva."
 
Tänker alltid vara en Älva.
Kommer alltid vara en Älva.

Höj volymen

Har inte haft någon dator denna vecka så har tyvärr inte kunnat redigera några bilder förrän nu. Men vad jag har gjort saker, hela veckan har varit så himla rolig. Här får ni början av veckan iaf:
 
 
Måndag
Vi fick äntligen sätta på oss mössorna! Skolan stod för mat och underhållning. Klassen log som fån för att alla var så finklädda, dansade när vi sjöng studentsången och skrattade åt bilder från första ring. 
 
 
Tisdag
Tog ut min tandställning och har gått på lyckliga moln sedan dess. Vi klädde även ut oss till ärtor igen och knuffades med alla andra stundeter inne på pluto. Stod på terassen och dansade till "sex on fire" och skrattade åt de som frågade "Ursäkta men vad är ni förnått? Är ni gurkor?".
 
 
Onsdag
Sala fina hemstaden sparkade ut sina studenter. Vi stod på torget och sprang i klackar för att hänga rosor runt studenternas halsar när de tågade förbi. Åkte sedan runt på några av de bästas studentskivor och åt mat/fikade gånger tre. Jag körde första gången in en cykel i ett vardagsrum "Alla presenter ska in!". Var så lycklig för att alla var så fina, "På fredag är det din tur!".
 
På kvällen så äventyrade vi på altanen och gick genom staden mitt i natten. sånt vi gör

beautiful red

 
Emelie Mörk | Studentbal | Maj 2013

Från maj till juni

 
Samlar ihop vänner , vindruvor, godis, chips, cola, vattenmelon och lägger ut picknickfilten på olika platser runt om i den fina lilla staden. Försöker ta med kameran och samlar ihop till film efter film efter film. 
 
 
Firar att det är 7 dagar kvar hos Jessica ute på landet. Grillar och äter potatissallad, blandar drinkar och spelar fotboll. Diskuterar utspringningslåt och badar i mälaren. Sitter på plaststolar, tittar ut mot fälten och pratar om hur allt blir sen. 

inget
Helene Söderström.
Doing right now: Working in London
From: Sala, Sweden
Age: 22
inget inget bildlank inget bildlank bildlank bildlank inget bildlank inget inget inget
inget inget bildlank inget