.be adventurous.

 
En av sommarens finaste veckor. 

.du är som jag när vi dansar.

 
Fotograf: Lisa Loord

IT WAS BRÅVALLA

 
Jag och en av mina bästa vänner firade sommaren på musikfestivalen Bråvalla för några veckor sen:
 
Vi bodde i ett camp där vi egentligen inte kände så många från början. Träffade festivalvänner från förra året och skreksjöng under deras grannars paryttält när det började regna. Bar med solstolen överallt och sprang i regnet utan regnjackor. Vi åkte karuseller mitt i natten och ramlade i en hög när vi försökte dansa bugg. Jag tappade bort mig varje gång jag lämnade tältet.

Dansade med i alla de där låtarna av alla de där artisterna som brukar befinna sig i hörlurarna. Lyssnade på när det spelades gitarr i campet och pratade om politik. Kokade makaroner och under de leriga dagarna skrattade vi åt människorna som ramlade hela tiden.
 
Stod i kön till bankomaten i två timmar och sjöng med i Timbutus Resten av ditt liv, som jag det senaste året lärt mig texten till. Tjatade om viltkebab alla dagar och ångrade hela tiden "fan att vi inte köpte ketchup".

Kramades med bästa Lisa på ett underbart Bråvalla. 

.utan din luft i mina lungor.

 
Räknar stjärnor och bryr mig inte att dagarna närmar sig höst. Vi åker runt och badar mitt i natten. Dansar i vardagsrummet, altanhänger och är vakna när det börjar ljusna. Firar sommarvärmen och sitter på flytbryggan. 
 
Går barfota och läser läser läser. Vi hör om allas planer inför hösten och försöker planera själva. Jag är avundsjuk på alla som vet exakt vad som är nästa steg. Vi försöker njuta även om vi vet vilket datum som det mesta ändras. 

Livet börjar om varje dag.

 

- This is Paris -

 
Detta är favoritbilderna som togs i helgen. Vill gifta mig med denna stad och dess kullerstensgator. 

inget
Helene Söderström.
Doing right now: Working in London
From: Sala, Sweden
Age: 22
inget inget bildlank inget bildlank bildlank bildlank inget bildlank inget inget inget
inget inget bildlank inget