if you could see me now

 
 
.på bild: amanda holmberg.
 
Hemkommen från storstaden. Tillbringade dagarna med att gå från affär till affär och kvällerna med att äta gurka och dipp. Bra dagar med bra kompis.

2012-12-29

 
Amanda i Fotostudion. Gjorde lite skolarbete första dagen på lovet. Spenderade sedan en stund i bilen då jag och en av de bästa begav oss till huvudstaden. Körde fel ett antal gånger, skrek med i låtar och köpte gurka och dipp. 
 

- instagram -

 
Spenderar vardagen mellan nya serier och nya studier. Pratar om halloweendräkter på rasterna, dansar halva natten och mår dåligt dagen efter. Äter middagar med fina vänner och åker på spontan-bio ibland. Vi pratar om Sven Duva med krogenvakten och vi känner hur livet blir lite lättare för varje dag som går mot Svenska C kursens slut. Hittar lite ljusa stunder mitt bland allt detta höstmörker. 

we all start as strangers

 
Amanda Holmberg.

alla förlorade ingen vann

 
Novembervädret kom tidigare och det slutar nästan aldrig regna. Tillbringar dagarna med att räkna uppsattser, redovisningar, affärsplaner, projektplaner, textanalyser, tal och spelar spel på mobilen. Oktoberplus. Börjar se soluppgången på morgonen, lyssnar hela tiden på ny musik och försöker värma mitt hjärta med vänner och fina kvällar. Sitter uppe sent och pratar om livet och dricker te kvällar i rad och skriver sms så det pirrar i magen. Pratar om vad som händer när pengarna kommer och planerar nya äventyr till lovet.

1983-2012


"I'm tryin' to put it all back together."

 

onsdag

 
Höstmyser med tvserier när inte tiden spenderas i skolan. Försöker hitta motivation hela tiden och försöker ingorera alla motgångar. Dansar lite då och då men försöker mest att leva och inte bara existera. 

inget
Helene Söderström.
Doing right now: Working in London
From: Sala, Sweden
Age: 22
inget inget bildlank inget bildlank bildlank bildlank inget bildlank inget inget inget
inget inget bildlank inget