vi kan låtsas som ingenting

 

Konsten att leva livet.

Du vet den där känslan när man verkligen längtar efter något? När man knappt ens märker dagarna som paserar. Då man bara räknar ner. Kanske till en resa. Kanske till ett lov. Kanske att man ska köpa något speciellt. Man bara går och längtar och längtar och tänker att just den dagen blir allt bra. Just den dagen kommer allt på nåt sätt bli bra igen. 
 
Att leva livet kan man deffinera på olika sätt. Men jag skulle säga att det är en konst. En konst att kunna uppleva varje detalj varje dag. En konst som det för vissa irontiskt nog tar en livstid att lära sig. Att uppleva allt och försöka se det bra istället för varenda litet fel. 
 
Det jag vill komma fram till är att trots att jag vet att du kommer sakna mig minst lika mycket som jag kommer sakna dig. Så hoppas jag att du upplever och njuter av din tid i Nya Zeeland. Hur mycket jag än verkar va emot de så hoppas jag verkligen de. 
 
Puss hjärtat
Din Lisa (whoopwhoop cheesy)
 

2012-11-21

 
Roar oss på lunchen med att prata med konstiga röster och skratta. Pratar om livsviktiga frågor och om förhållandestatusar på facebook. Min jakt efter lite vettigare beslut slutade i att jag nu kämpar för att inte haka upp mig och sen försöker jag en gång till. Vill ändå bara fly från allt drama som tar upp tankegångarna. Om 12 dagar så går jag ut på praktik, 22 dagar tills min bror befinner sig i mitt hus igen och det är 37 dagar tills jag flyger till andra sidan jorden. 

4. marmaris

 

30 second dance party

 
Vill känna sommarlyckan som kommer automatiskt med värmen.

två


.vardagsdans.

 
Börjar fotografera mera och mera igen, lite har det med skolan att göra. Sparar allt som har med studier till sista minuten och får klumpar i magen av tal som ska hållas. Lovar mig själv saker som att träna mera, tänka vettigt och stabilisera livet lite.

For those doubts that swirl all around us.

 
Ingorerar det faktum att det börjar bli vinter och att de flesta redan har tagit fram de tjocka jackorna. Försöker njuta av tillvaron men längtar bara till jag får lov igen och några av de jobbiga kurserna är slut. 
 

12:40

 
Fler Bilder på Amanda, sjukt nöjd med fotograferingen vi hade i måndags. Hennes blogg kan du hitta här.

inget
Helene Söderström.
Doing right now: Working in London
From: Sala, Sweden
Age: 22
inget inget bildlank inget bildlank bildlank bildlank inget bildlank inget inget inget
inget inget bildlank inget