- barndomsminnen i juli -

 
Tog med mig bästa kompisen för att uppleva de bästa barndomsminnerna. Vi andades lugna andetag och satt på bryggan med fiskespöt i handen. Brände oss i solen utan att ens märka nått förrän vi stod på en parkering tillbaka i staden. Kämpade och klagade på hur lat man blir när man har körkort medan vi cyklade längs grusvägarna. Satsade på att göra så mycket som möjligt under timmarna som vi var där och sprang ner utan skor och badade så snabbt vi kunde. Som jag hade längtat till att få sitta i den där kanadensaren och glida fram på vattnet.

2012-07-28

Vi lever lördagkväll varje tillfälle vi kan och gör äventyr till en standard.

19:47

 
Längtar bort mer än vad jag är van vid. Kämpar för att ta mig ur jobbveckorna. Övertygad om att det är lika mycket sommar som vanligt, även om vädret inte håller med. Känns som om jag aldrig sitter still längre.

.hjärtat fortsätter slå


2012-07-17

 
Börjat jobba och det känns som om jag lever två världar. Jag och bästa springer på bio och skrattar hela vägen hem för att filmen var så bra. Vi räknar ner dagar till vi får lönen och nya äventyr kan börja. Vi inser att livet är bra fint ibland. 

- om ljusa tider -

 
Vi springer runt med våra bruna och slitna sommarben som om vi aldrig gjort nått annat.

.du borde sett hur underbart jag mår.

 
Vi badar på det gamla vanliga stället där vi trivs bäst. Hoppar på leran och gnäller för att det är så äckligt. Bilen får åka med överallt och musiken går så högt den kan. Mina sommarlovsdagar levs som om de aldrig kommer att komma igen. 

22:08


 
"Lite snabbt efter allt kaos som jag har tagit på mig i mitt liv de senaste veckorna, så bestämde jag mig för att försöka leva i min egen värld en stund. Och att inte försöka passa in i någon annans."
 
_varldenkringmittglashjarta.blogg.se

.har famlat och ramlat på alla sätt.

 
 
Ätit en hel vattenmelon och badat i sammanlagt flera timmar. Åkte till månsan och fick med oss massa männiksor hem. Känns som om huset varit fullt av emelie och mig i en evighet, men det var bara över helgen.
 
 
Sitter hos lisa nu efter ett äventyr med bio och vattenpölar. bästbästbästbäst

2012-07-05


.men faller jag nu så ska jag landa rätt.

 
LÄNK TILL BRA LÅT, hörs kompisar

.så dansar vi till dansmusik igen.

 
Vi lever sommarminnen och pratar högt när alla andra sover. Höjer musiken i bilen så att högtalarna nästan lider men vi bara sjunger med. Hostan som inte har gått över än och bara bevisar att vi upplevde äventyr förra veckan. Pratar i telefon med alla som jag saknar och njuter av att faktikst vara hemma en stund. + att tygkassen är från avanna.se

Du får min värld att snurra åt rätt håll.

 
Vi har hurrat ironiskt varje gång vi har varit tvungen att stå i en kö. Träffat fina människor, dansat till bästa musiken, njutit av varje sekund och bränt knäna i solen. Ni är bäst flickor.

inget
Helene Söderström.
Doing right now: Working in London
From: Sala, Sweden
Age: 22
inget inget bildlank inget bildlank bildlank bildlank inget bildlank inget inget inget
inget inget bildlank inget