2012-08-29


Sista dagarna i augusti och sommaren visar sina sista sidor. Nog för att sitta på altanen är en syssla året om så  kommer det gröna saknas. Vi försöker att göra skolan rolig igen, sådär som den brukar vara. Mest hela tiden försöker vi göra allt roligt. Tillbringar resten av tiden av att sova eller fira, firar allt vi kan.

Berätta inte historier du inte vill komma ihåg.

 
ph1 & ph2: Spanien, Malaga 2012 
ph3 & ph4: Turkiet, Marmaris 2012

+

 
en låt kompisar

Vi ska fly tills vi dansar under månskenet.

 
Klev in i gymnasieskolan efter 10 äventyrliga veckor. En klunk ångest kom när studenten kom på tal och lite pirr i magen att sitta på choys uteservering och prata om planer till hösten. Den tyngsta kursen är lagd i höst och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag känner att jag faktiskt är taggad. 

.sommarvinden.


Vi lever äventyr även fast höstlöv faller.

 
 
.och den här sommaren har varit otroligt bra helt enkelt.

Vecka 33

 
Avslutade sommarlovet med en resa till Danmarks huvudstad. Jag blev mer och mer förälskad i Köpenhamn ju mer vi gick i staden. Vi äventyrade varje minut som gick. Protesterade mot åsikter och försökte hela tiden välja vägar som var lite roligare. Pratade om allt sent på natten och skrattade åt de som försökte leva någon annans liv. Hittade internet mellan rum 226 och 225.
 
Försökte vara en livsnjutare som inte var i behov av någon annan.
 
Vi pratade så högt vi kunde för att visa för världen hur frustrerande saker kunde vara ibland. Vi skrattade lyckligt åt den köttbit som vi åt på onsdagskvällen och hur adrenalinet pumpade efter att vi bevittnat en bil krocka med en annan. Kände känslan av frihet när ingen pekade vilket håll vi skulle styra vår riktning. Vi sjöng sånger om liv, kärlek, vänskap och hat. "Tack för idag kören."
 
Jag insåg hur bra den här sommaren har varit och att jag ska till skolan på måndag.

2. marmaris

 
Från en resa till en annan. Imorgon bär det av till köpenhamn.

1. marmaris

 
Kan inte räkna upp hur många äventyr som vi levt den senaste veckan. Saknar. Tittar igenom alla fotografier och vill bara leva om allt igen. Vet inte vart jag ska ta vägen när jag tänker på frihetskänslan när vi dansade till den dunkande musiken. Lite ont i hjärtat. Vackra minnen som följde med hem. Uppskattar kylan men drömmer om värmen.

Marmaris: 1 dag kvar.

 
Jag och denna underbara vän ska åka till turkiet imorrn. Jag ska sola och fotografera och ha vackra kläder och köpa vackra kläder och se fina platser och njuta. - hold your head up and keep your heart strong -

inget
Helene Söderström.
Doing right now: Working in London
From: Sala, Sweden
Age: 22
inget inget bildlank inget bildlank bildlank bildlank inget bildlank inget inget inget
inget inget bildlank inget